Let op: de website is momenteel nog in de prototypefase!!!

Wij zijn Registrado Hosting!

Internet op haar best

Registrado Hosting / Wij zijn Registrado Hosting

Registrado Hosting Enterprise

Wij zijn Registrado

Een professioneel hosting bedrijf dat zich richt op het leveren van kwalitatief hoogstaande en betrouwbare hosting diensten voor bedrijven en particulieren. Wij geloven dat een snelle en veilige website de sleutel is om succesvol te zijn in de digitale wereld en daarom bieden wij een breed scala aan oplossingen voor website hosting, van shared hosting tot dedicated servers.

Internet op haar best

Onze cloud-gebaseerde oplossingen zijn ontworpen om uw website of applicatie te laten presteren op het hoogste niveau, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten. Wij bieden ook professionele ondersteuning voor migratie en onderhoud, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over technische problemen.

Ons team van gekwalificeerde experts staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw bedrijf en bij eventuele vragen of problemen die zich zouden kunnen voordoen. Wij zijn toegewijd om onze klanten tevreden te stellen en om hen te voorzien van de beste service.

Onze diensten zijn geschikt voor bedrijven van alle grootten, van start-ups tot grote ondernemingen, en wij zijn er zeker van dat wij ook uw hosting noden kunnen vervullen. Probeer ons uit en ervaar zelf het verschil van Registrado hosting.

Contact informatie

E-mail: [email protected]

Mobiel: +31 (0)6 - 22 26 72 14

Telefoon: +31 (0)38 - 454 12 34 (voorbeeld)

Service: +31 (0)8 00 - REGISTRADO (voorbeeld)

"Onze missie is om betrouwbare, innovatieve en toegankelijke hosting oplossingen te bieden aan onze klanten. Wij geloven dat iedereen het recht heeft om een professionele en succesvolle website te hebben. Daarom zetten wij ons in om de meest geavanceerde technologieën te bieden, onze klantenservice te optimaliseren en een 24/7 beschikbaarheid te garanderen. Onze klanten kunnen vertrouwen op onze veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid. Ons doel is om een leidende speler te zijn in de hosting industrie en onze klanten te helpen groeien met hun online aanwezigheid."
Registrado Hosting Enterprise

De medewerkers

Bij Registrado zijn onze medewerkers de drijvende kracht achter ons succes. Wij geloven dat een team van gepassioneerde en getalenteerde mensen de sleutel is tot het leveren van uitmuntende diensten en producten aan onze klanten.

Onze medewerkers zijn experts in hun vakgebied en zijn toegewijd aan het blijven leren en groeien in hun vaardigheden. Zij zijn altijd bereid om zich in te zetten voor onze klanten en hen te helpen bij hun specifieke noden.

Onze medewerkers werken nauw samen als een team en delen hun kennis en ervaringen om de beste oplossingen te vinden voor onze klanten. Dit zorgt voor een efficiënte en effectieve aanpak, die ons in staat stelt om snel te reageren op veranderende marktbehoeften.

Onze medewerkers zijn niet alleen getalenteerd in hun vakgebied, maar ook professioneel en klantgericht. Zij zorgen ervoor dat onze klanten tevreden zijn met de service die zij ontvangen en dat onze klantrelaties op lange termijn worden opgebouwd.

Wij zijn trots op onze medewerkers en hun bijdrage aan het succes van ons bedrijf. Zij zijn de drijvende kracht.


medewerkers
De drijvende kracht

Ontmoet de teamleden

Afdelingen/Departments


Naam: Neahyt Ferdory
Functie: Grafisch vormgever

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Libero iste velit alias molestias voluptas laudantium voluptate! Itaque perferendis vel dolore dicta nobis incidunt, odio, exercitationem a mollitia nemo enim, libero.

  • Ambitieus
  • Avontuurlijk

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Libero iste velit alias molestias voluptas laudantium voluptate! Itaque perferendis vel dolore dicta nobis incidunt, odio, exercitationem a mollitia nemo enim, libero.

Registrado Hosting Enterprise

Het bedrijf

Registrado (Hosting) is op 23 januari 2016 opgericht en met/vanuit passie opgebouwd door zeer ervaren software ontwikkelaars uit Nederland. Inmiddels is Registrado gegroeid naar een internationale onderneming met de focus op de europese markt en hebben we de beschikking over een groot internationaal netwerk met zeer ervaren & professionele vakmensen uit verschillende richtingen. Van hardware/software specialisten tot ecommerce/marketing specialisten. Als erkend werk- en leerbedrijf leiden wij vakmensen op.

Met Registrado Hosting maken wij techniek toegankelijker, betrouwbaarder en veiliger met als doel uw bedrijf digitaal te ondersteunen en internationaal te promoten. Uw succes & groei is de onze.

Zwolle

Zwolle is een historische stad in de provincie Overijssel, gelegen in het oosten van Nederland. De stad is bekend om zijn prachtige oude binnenstad met monumentale gebouwen en gezellige winkelstraatjes. Het oude stadscentrum, met de Sint Michaëlstoren en de Onze Lieve Vrouwebasiliek, is een populaire bestemming voor toeristen en een belangrijke trekpleister voor culturele evenementen.

Zwolle is ook een belangrijk cultureel centrum. Er zijn diverse musea, zoals het Stedelijk Museum Zwolle, en er is een levendige muziekscene. De stad heeft een rijke historie en er zijn veel historische gebouwen te bezichtigen, zoals de Grote of Sint Michaëlskerk en het Rijksmuseum Kampereiland.

De stad heeft ook veel groen, zoals het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden, dat een van de grootste moerasgebieden van West-Europa is.

IJsseltoren
Kantorencomplex 'IJsseltoren': Eén van de hoogste gebouwen van Noord- en Oost-Nederland
Registrado Zwolle

Eén van de hoogste gebouwen van Noord- en Oost-Nederland

Het hoofdkantoor van Registrado is gevestigt in het kantorencomplex 'IJsseltoren' in Zwolle. Het kantorencomplex 'IJsseltoren' is in 2006 geopend en sinds 2016 het hoofdkantoor van Registrado Hosting. Het gebouw is één van de hoogste gebouwen van Noord- en Oost-Nederland en gesitueerd op een unieke zichtlocatie aan de A28 afslag Zwolle-Zuid.

Registrado Zwolle

Eén van de mooiste gebouwen van Noord- en Oost-Nederland

De IJsseltoren is niet alleen één van de drie grootste torens in Noord-Oost Nederland, maar zeker ook één van de mooiste, waar we met veel trots werken en onze bezoekers verwelkomen.

In 2017 heeft er een volledig re-design van het entree gebied en Concourse area plaatsgevonden. Een totaal vernieuwd restaurant, moderne vergaderzalen, werkplekken, ontmoetingsgebieden, sport en spel, een grote koffiebar en flexibele kantoren. Er is daarbij gekozen voor zeer warme materialen en fraaie meubelen van een zeer hoge kwaliteit.

IJsseltoren
Kantorencomplex 'IJsseltoren': Eén van de mooiste gebouwen van Noord- en Oost-Nederland
Registrado Zwolle

Dagelijks vers bereide maaltijden en (h)eerlijke producten!

Kom gerust eens langs in Zwolle en geniet van het unieke uitzicht. Onder het genot van onze heerlijke koffie bespreken wij graag met u de digitale mogelijkheden.

Registrado Hosting Enterprise

Het bestuur

Onze oprichters, bestuursleden en belanghebbenden zijn de sturende en ondersteunende kracht achter ons succes. Zij zijn de leiders van ons bedrijf en zorgen ervoor dat wij blijven groeien en ontwikkelen.

De oprichters van Registrado hebben de visie gehad om een bedrijf te creëren dat zich richt op de kwaliteit van de dienstverlening en de klanttevredenheid. Zij hebben gezorgd voor een stevige basis voor ons bedrijf en zorgen ervoor dat wij ons blijven richten op onze missie en waarden.

Onze bestuursleden zijn ervaren professionals met een rijke achtergrond in hun vakgebied. Zij leiden ons bedrijf en zorgen ervoor dat wij blijven innoveren en groeien. Zij sturen ons bedrijf aan en zorgen ervoor dat wij ons blijven richten op onze doelstellingen.

De belanghebbenden zijn een belangrijke ondersteunende kracht voor ons bedrijf. Zij geloven in ons en zijn toegewijd aan het helpen groeien en ontwikkelen. Zij zorgen voor financiële steun en zijn een belangrijke bron van advies voor ons bedrijf.

De oprichters, bestuursleden en belanghebbenden zorgen ervoor dat ons bedrijf blijft groeien en ontwikkelen en dat wij onze klanten kunnen blijven voorzien van de beste diensten en producten.


bestuurders
De sturende/ondersteunende kracht

Ontmoet de Belanghebbenden, Bestuursleden & Oprichters