Let op: de website is momenteel nog in de prototypefase!!!

Domein Zoeken!

Internet op haar best

Registrado Hosting / Domein Zoeken

Registrado Hosting

Domain

Domeinnaam Registratie

Een domeinnaam is de unieke naam van uw website op internet. Het is uw online identiteit en een belangrijk onderdeel van uw online aanwezigheid. Domeinnaam registratie is het proces om een domeinnaam te claimen en te registreren voor gebruik op internet.

Met onze domeinnaam registratie service kunt u snel en eenvoudig een domeinnaam registreren die bij uw bedrijf of website past. Wij bieden een groot aantal top-level domeinen, zoals .com, .net, .org en vele andere. Zo kunt u de domeinnaam kiezen die het beste bij uw merk en doelgroep past.

Onze registratie service is gebruiksvriendelijk en ons team staat altijd klaar om u te helpen met het registreren van uw domeinnaam. Bovendien bieden wij een grote selectie van add-on services, zoals privacybescherming, DNS-beheer en e-mailforwarding, om uw domeinnaamregistratie compleet te maken.

Met onze service kunt u zeker zijn dat uw domeinnaam veilig en professioneel geregistreerd is. Wij zorgen ervoor dat uw domeinnaam altijd up-to-date is en voldoet aan de vereisten van ICANN. Registreer uw domeinnaam vandaag nog bij ons en begin met het opbouwen van uw online identiteit.

Vind uw domeinnaam?

valid
Type uw gewenste domein- of hostnaam

Maak een gratis account voor toegang tot al onze tools voor het vinden van een geschikte domeinnaam

Business

Domain

Wereldwijd zijn er meer dan 1,21 miljard domeinnamen geregistreerd, waarvan meer dan 35% de .com extensie heeft. Van deze meer dan 1,21 miljard geregistreerde domeinnamen zijn er in totaal "slechts" ongeveer 200 miljoen actief en online. De actieve websites vormen ongeveer 15% van alle geregistreerde hostnamen.

Is de door u gewenste domeinnaam reeds bezet? Dan is het in veel gevallen mogelijk om contact op te nemen met de huidige eigenaar. Bij Registrado helpen wij graag met het bemiddelen en/of het vinden van een geschikt alternatief. Onze specialisten .... Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie.

Bent u van plan om in meerdere landen actief te zijn? Dan zijn er ook bulkopties beschikbaar om meerdere domeinextensies in één keer te registreren. Eenmaal geregistreerd, is het ook makkelijk om meerdere domeinnamen tegelijkertijd te beheren, zoals het veranderen van contactgegevens, het wijzigen van domeininstellingen, het toevoegen van nameservers of het verhandelen van domeinnamen.

Mocht u uw domeinnaam nog niet willen gebruiken, dan zou u deze alvast kunnen registreren. Zo voorkomt u dat op een later moment iemand anders u voor is en uw gewenste domeinnaam bezet is voor een of meerdere jaren. Mocht toch blijken dat uw gewenste domeinnaam bezet is, dan is het in veel gevallen mogelijk om contact op te nemen met de huidige eigenaar via een Whois-lookup. Of klik in de domeinchecker op de Whois-link en je wordt vanzelf naar de juiste contactgegevens verwezen. Wij willen u graag ondersteunen in de zoektocht naar een goede domeinnaam.

Vind een geschikte domeinnaam bij Registrado Hosting. Maak gebruik van ons overzichtelijke controlepaneel en ontdek de, door ons ontwikkelde, tools voor het vinden, handelen en beheren van domeinnamen. Kies voor een NL domein of uit meer dan 100+ verschillende domeinextensies zoals .eu, .net en .com.

Voor u alleen de beste kwaliteit

Features

Bij Registrado Hosting maken wij alleen gebruik van de beste kwaliteit. Door gebruik te maken van de laatste Technologieen van Dell, HPe, IBM, Supermicro. Een betrouwbaar partner op het gebied van computertechnologie. availability compatibility extensibility maintainability portability reliability scalability usability

Rekenkracht

Servers voorzien van AMD/Intel Processoren uit het hogere segment met veel rekenunits en een hoge frequentie.

Werkgeheugen

Standaard voorzien van veel werkgeheugen met veel capaciteit en een hoge frequentie.

Extra Rekenkracht

Servers voorzien van één of meerdere GPU's voor extra rekenkracht.

Veiligheid

Professionele, eenvoudig te beheren en overzichtelijke Backup, Caching, Cryptography, Firewall & Monitoring Services.

Veel Controle

Een overzichtelijk controle paneel voor het eenvoudig beheren van uw complete IT infrastructuur.

Betrouwbaarheid

Een betrouwbaar 10GB fiber netwerk met professionele Load Balancing Services voor een uptime garantie van 99,9%. Server redundancy op component level en over verschillende datacenters (RAID for Datacenters).

Registrado Route 81

Een geldige domeinnaam is opgebouwd uit letters (a-z), cijfers (0-9) en karakters (-.) en mag uit maximaal 255 bytes/tekens bestaan. Als Internationale Domein Namen (IDN) / Internationalized Domain Names (IDNs) worden ondersteund door het betreffende Top-Level Domein (TLD) / Top-Level Domain (TLD) kunnen er ook Unicode karakters als ASCII tekst worden gebruikt.

Fully Qualified Domain Name (FQDN)