Let op: de website is momenteel nog in de prototypefase!!!

Webshop!

Internet op haar best

Registrado Hosting / Webshop

Registrado Hosting

Webshop

Op onze hosting platformen kunt u uw webshop eenvoudig en betrouwbaar hosten. Onze infrastructuur is speciaal ontworpen om de prestaties en de beveiliging van webshops te garanderen. Daarnaast bieden wij u diverse opties om uw webshop op een professionele manier te presenteren, zoals een eigen domeinnaam en SSL-certificaten voor een beveiligde verbinding.

Met onze gebruiksvriendelijke control panelen kunt u uw webshop beheren en configureren zonder dat u hiervoor technische kennis nodig heeft. Bovendien bieden wij u 24/7 support, zodat u altijd kunt rekenen op hulp als u deze nodig heeft.

Kortom, bij ons hosten van uw webshop betekent een snelle en betrouwbare website, gemakkelijk beheer en de zekerheid van 24/7 support. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen bij het hosten van uw webshop.

Adobe Magento

Adobe Magento is een krachtig e-commerce platform voor bedrijven die op zoek zijn naar een flexibele en uitbreidbare oplossing voor hun online verkoop. Het platform biedt een gebruiksvriendelijke beheeromgeving en een groot aantal mogelijkheden voor het aanpassen en uitbreiden van uw online winkel. Onze hostingoplossing biedt de snelheid en betrouwbaarheid die u nodig hebt om uw Magento-winkel succesvol te runnen.

Onze servers zijn geoptimaliseerd voor de snelle prestaties van Magento, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over traagheid of downtime. Bovendien bieden wij 24/7 technische ondersteuning om u te helpen bij elk probleem dat u tegenkomt.

Onze hostingoplossing voor Magento biedt ook beveiligingsfuncties, zoals dagelijkse back-ups en firewallbeveiliging, zodat uw winkel en uw klantgegevens altijd beschermd zijn. En met onze eenvoudige installatieprocedure kunt u in enkele minuten online zijn.

Kies voor onze hostingoplossing voor Adobe Magento en krijg alles wat u nodig hebt om een succesvolle online winkel te runnen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om te beginnen met het hosten van uw Magento-winkel.

Wordpress WooCommerce

WordPress WooCommerce is een populaire en krachtige combinatie voor online verkoop. Het biedt een gebruiksvriendelijke beheeromgeving en een groot aantal mogelijkheden om uw online winkel aan te passen en uit te breiden. Bij onze hostingoplossing voor Wordpress WooCommerce kunt u rekenen op snelheid en betrouwbaarheid voor het perfecte functioneren van uw online winkel.

Onze servers zijn geoptimaliseerd voor de prestaties van Wordpress WooCommerce, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over traagheid of downtime. Bovendien bieden wij 24/7 technische ondersteuning om u te helpen bij elk probleem dat u tegenkomt.

Beveiliging is belangrijk voor elke online winkel, en onze hostingoplossing voor Wordpress WooCommerce biedt u daarom beveiligingsfuncties zoals dagelijkse back-ups en firewallbeveiliging. En met onze eenvoudige installatieprocedure kunt u binnen enkele minuten online zijn.

Kies voor onze hostingoplossing voor Wordpress WooCommerce en geniet van een betrouwbare en snelle oplossing voor uw online verkoop. Neem contact met ons op voor meer informatie of om te beginnen met het hosten van uw Wordpress WooCommerce-winkel.