Registrado

"Internet op haar best"

Welkom bij Registrado, waar uw domeinnaam een verlengstuk is van uw identiteit en uw online aanwezigheid.

Wij geloven dat een domeinnaam meer is dan alleen een adres op internet. Het is de poort naar uw online succes, de basis van uw merk en de toegang tot uw doelgroep. Daarom bieden wij niet alleen domeinregistratie aan, maar ook professionele hosting en ondersteuning om u te helpen uw online droom te verwezenlijken.

Ons innovatieve platform maakt het eenvoudig om uw domeinnaam te registreren, uw website te hosten en uw online aanwezigheid te beheren. Of u nu een particulier, een kleine start-up of een gevestigd bedrijf bent, wij hebben de oplossing die bij u past.

Maak uw merk onvergetelijk en sla uw domeinnaam bij ons op voor een toekomst vol online groei en succes. Wordt nu lid en ontdek de mogelijkheden van onze innovatieve domeinregistratie en hosting services.

Laten we samen uw online droom verwezenlijken!

Aanmelden -->
3d RHE Server Configurator -->
Registrado Auth Services

Authentication & Authorization

Kies Registrado - uw partner in veilige en betrouwbare hostingoplossingen!

Door te kiezen voor Registrado, kiest u voor een betrouwbare partner die uw gegevensbeveiliging serieus neemt. We begrijpen dat uw succes afhankelijk is van een stabiele en veilige hostingomgeving. Onze robuuste authenticatie- en autorisatiemaatregelen stellen ons in staat om uw gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, gegevenslekken en schadelijke activiteiten. Bovendien verbeteren we voortdurend onze beveiligingsprotocollen om een hoog niveau van bescherming te waarborgen.

Vertrouw op Registrado voor een hostingervaring die voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en betrouwbaarheid. Wij staan garant voor de integriteit van uw gegevens en bieden u de gemoedsrust die u verdient. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het realiseren van uw online doelen, zonder concessies te doen aan de veiligheid van uw gegevens.

Application Programming Interfaces

Krachtige API's zijn de ruggengraat van moderne webtoepassingen.

Bij Registrado begrijpen we het belang van flexibiliteit en aanpasbaarheid. Daarom hebben we een geavanceerde API proxy ontwikkeld die u in staat stelt om naadloos te integreren met onze hostingdiensten. En het beste van alles? Met onze API Builder kunt u gemakkelijk uw eigen API's creëren, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Bezoek onze API proxy -->
Registrado API Services
Registrado Support Services

24/7 Customer Support

Bij Registrado streven we ernaar om niet alleen uitstekende hostingdiensten te leveren, maar ook om een geavanceerde klantenservice-ervaring te bieden die voldoet aan uw communicatiebehoeften.

We begrijpen dat elk probleem of elke vraag uniek is, en daarom hebben we een scala aan geavanceerde functies geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat u altijd snel en efficiënt ondersteuning krijgt.

Onze klantenservice is meer dan alleen een traditionele livechat. Met ons communicatieplatform kunt u kiezen uit verschillende communicatiemethoden, zoals tekst, audio, video en zelfs het uitwisselen van binaire gegevens. Dit betekent dat u kunt communiceren met ons ondersteuningsteam op de manier die het beste bij u past. Of u nu snel een vraag wilt stellen via tekstchat of een complex probleem wilt bespreken via een video-oproep, wij bieden de juiste tools voor effectieve communicatie.

Bezoek de klantenservice -->

Laat uw website analyseren

Wij helpen u graag met het ontwikkelen en/of verbeteren van uw website. Van het aanbieden van tools & services om u te helpen met het ontwikkelen en beheren van uw (online) applicatie(s) en/of website(s) en/of webshop(s). Tot het compleet door ons laten ontwikkelen en beheren van uw (online) applicatie(s) en/of website(s) en/of webshop(s). Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Met onze website-analyse wordt er gekeken naar verschillende aspecten van uw website zoals:

Met de tool kunt u eenvoudig de mogelijkheden voor verbetering identificeren en daarmee veranderingen op uw website of in uw online marketing strategie aanbrengen. Via onze hosting services maakt u automatisch gebruik van analyse tools voor het optimaliseren van uw website(s) en/of applicatie(s).

Zelf uw website(s) en/of webshop(s) analyseren (versie 1.0.0 in development)
Een geldige url
Voer een geldige url in van een pagina van een website of webshop die u wilt analyseren
Resultaten
Not yet analysed

Workshops & Events

We organiseren regelmatig inspirerende talks en workshops over de techniek van de toekomst. Benieuwd welke evenementen wij de komende tijd organiseren of wil jij zelf een evenement organiseren op het gebied van technologische ontwikkeling? Wordt de grote ster op uw eigen evenement.

Meer informatie -->

Aankomende evenementen

 • WED 28 JUN 23 - RHE 2PI/TAU dag
 • SAT 22 JUL 23 - RHE PI Approx dag
 • MON 24 JUL 23 - RHE Startup dag
 • THU 24 AUG 23 - RHE Innovatie dag
 • MON 25 SEP 23 - RHE Hosting dag
 • TUE 24 OCT 23 - RHE Inspiratie dag
 • FRI 24 NOV 23 - RHE Netwerk dag
 • FRI 22 DEC 23 - RHE Kerstborrel
 • TUE 23 JAN 24 - RHE Tech dag
 • FRI 23 FEB 24 - RHE Creativity dag
 • THU 14 MAR 24 - RHE PI dag
Bekijk volledige kalender -->
Meldt u alvast aan als geïnteresseerde

Steun ons tijdens de startup fase en:

 • Ontvang eenmalig een uitnodiging voor de opening van Registrado Hosting Enterprise (RHE) in de IJsseltoren in Zwolle
 • Ontvang gratis advies, tools en services voor uw steun
 • Ontvang extra korting op onze hosting services
 • Ontvang een leuke verrassing (la presentó)
Alvast bedankt voor uw belangstelling. U zult er geen spijt van krijgen.
Het emailadres waarop we u kunnen bereiken. Uw emailadres is bij Registrado in vertrouwelijke handen. Met aanmelding geeft u ons toestemming om u eenmalig een e-mail te sturen met een uitnodiging voor de opening.

Domeinnaam Registratie

Vind en registreer uw domeinnaam bij Registrado. Maak een keuze uit meer dan 100+ Top-Level Domains (TLDs), zoals: .EU .NET .COM .ORG .INFO .EDU .GOV .NL .BE .DE .UK .RU .CN .FR .ES .IT .AERO .AGENCY .ADULT .ONLINE .MOBI

Vind een geschikte domeinnaam?

SIDN Registrar

Als officiele SIDN registrar dragen wij bij aan de Nederlandse IT infrastructuur. lees meer ...

Secure Storage

Uw eigen opslag locatie in de cloud. Met hoge upload & download snelheden. De vrijheid om zelf uw instellingen te bepalen. Kies een filesystem, de gewenste RAID instellingen en/of beveiliging instellingen zoals encryptie en API toegang. lees meer ...

Registrado Managed Hosting

Het hosten van een professionele website of webshop is zo geregeld met de tools van Registrado. Wilt u zelf de controle? Met shared hosting, een dedicated server en/of server colocation heeft u de volledige controle.

SELECTEER MANAGED HOSTING PLAN

Mail

Een professioneel emailadres van uw eigen domeinnaam aanmaken.

Mailalias

Eenvoudig een email alias aanmaken .

Mailbox

Een professionele mailbox voor al uw team leden. Gebruik uw eigen mail client of maak gebruik van de tools van Registrado.

Whois?

Is de door u gewenste domeinnaam al bezet? Neem contact op met de eigenaar of laat ons u helpen om te bemiddelen.

Whois Bemiddel

Self Managed Hosting Plans

Keuze uit de verschillende control panels. CPanel, DirectAdmin, Plesk of het door Registrado ontwikkelde control panel. lees meer ...

Virtual Private Server (VPS)

Een Virtual Private Server van Registrado en/of andere cloud providers maakt en beheert u eenvoudig in ons overzichtelijke controle paneel.

Dedicated Server

Wilt u meer controle? Met uw eigen dedicated server heeft u de volledige controle. Bij Registrado heeft u de keuze uit meerdere voorgeselecteerde servers die u naar eigen wens kunt samenstellen. lees meer ...

Server Colocation

Een eigen server in een datacenter naar keuze. AMS-01 Kies een door Registrado voorgeselecteerde server of maak uw eigen keuze. Neem contact met ons op


Installeer voor nog meer gemak en zonder bijkomende kosten onze website als applicatie. Rechtstreeks vanuit uw browser en zonder dat u daarvoor eerst de app moet downloaden.

Now ya know!

Afkortingen & technische benamingen

Wat is de betekenis?

Customer Stories

Document Services

Business Planner
Business Planner

Advanced Document Services

Lees meer >
Website Analyser
Website Analyser

Advanced Document Services

Lees meer >
DNS Checker
DNS Checker

Advanced Document Services

Lees meer >
Keyword Analyser
Keyword Analyser

Advanced Document Services

Lees meer >
Project Definition Generator
PDG

Advanced Document Services

Lees meer >
Brand Guidelines
Brand Guidelines

Advanced Document Services

Lees meer >
Employment Agreement
Employment Agreement

Advanced Document Services

Lees meer >
Contractor Agreement
Contractor Agreement

Advanced Document Services

Lees meer >
Business Report
Business Report

Advanced Document Services

Lees meer >
Marketing Planner
Marketing Planner

Advanced Document Services

Lees meer >
Pitch Deck
Pitch Deck

Advanced Document Services

Lees meer >
Contract Generator
Contract Generator

Advanced Document Services

Lees meer >
Marketing Planner
Marketing Planner

Advanced Document Services

Lees meer >
Moodboard
Moodboard

Advanced Document Services

Lees meer >
Company Policy
Company Policy

Advanced Document Services

Lees meer >

Trademark

Trademark

Advanced Document Services

Lees meer >

Ervaar Registrado Cloud Services

Probeer Registrado Cloud services met een kosteloze en vrijblijvende proefrit. Deze praktische ervaring stelt u in staat om onze cloudservices te verkennen in een live productie omgeving. Ervaar zelf het verschil.

Meld u aan om onze cloud services te proberen -->

Jawel!

Hulp gezocht? #038 #zwolle

Als professional in de development-industrie heb ik ambitieuze plannen om o.a. Registrado Hosting Enterprise op te zetten. De afgelopen twee jaar heb ik, Michèl Kok, mij volledig gericht op het onderzoeken van de haalbaarheid, het schrijven van de ondernemingsplannen en de ontwikkeling van veel software. Om de plannen mogelijk te maken ben ik op zoek naar werk(zaamheden). Een dienstverband of een samenwerkingsverband waarin ik mijzelf beschikbaar stel voor werk(zaamheden) voor één tot vijf dagen per week. Met deze extra financiële ondersteuning kan ik de plannen rond krijgen en e.e.a. doorzetten.

Ik sta open voor verschillende soorten werkzaamheden binnen mijn vakgebied. De details en voorwaarden van onze samenwerking zijn uiteraard bespreekbaar. Ik ben ervan overtuigd dat we, door onze krachten te bundelen, waardevolle resultaten kunnen behalen en elkaar kunnen ondersteunen in onze professionele groei.

Daarom geloof ik dat een samenwerkingsverband waarin ik mijzelf en (eventueel) werkruimte ter beschikking stel voordelig kan zijn voor beide partijen. Wie mij helpt mag voor altijd tegen kostprijs gebruik maken van alle diensten. Ook de services, software, tools en diensten van toekomstige inschrijvingen. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar werken op eigen locatie, maar zoals ik al aangaf behoord een dienstverband ook tot de mogelijkheden.

Het biedt mij de mogelijkheid om te starten met de (ondernemings)plannen, waardoor:

 • registratie kan worden geactiveerd
 • het bedrijf kan worden omgezet naar een besloten vennootschap (€)
 • de huurovereenkomst voor de ijsseltoren in Zwolle kan worden getekend (€€€)
 • de ruimte kan worden geboden voor steun en om mijn kennis te delen met collega's
 • de, door mezelf gemaakte, vormgeving worden verwijderd
 • de externe vormgevers aan de slag kunnen met de vormgeving/huismerk van o.a. Registrado (€€)
 • de servers naar de datacenters kunnen worden verplaatst (€)
 • de marketing advertenties kunnen worden opgezet en gestart (€)
Tegelijkertijd biedt het mij de mogelijkheid om betrokken te zijn bij interessante projecten en mijn vaardigheden en netwerk verder uit te breiden en te delen.

Contact met mij opnemen: LinkedIn profiel -->