Let op: deze website is momenteel nog in de prototypefase en zal nog worden vormgegeven door professionele vormgevers. Er zullen dus nog vele veranderingen plaatsvinden in de layout en het uiterlijk van de website. We raden u aan de website met deze beperkingen in gedachten alvast te bekijken/gebruiken.

Welkom bij Registrado, waar uw domeinnaam een verlengstuk is van uw identiteit en uw online aanwezigheid.

Wij geloven dat een domeinnaam meer is dan alleen een adres op internet. Het is de poort naar uw online succes, de basis van uw merk en de toegang tot uw doelgroep. Daarom bieden wij niet alleen domeinregistratie aan, maar ook professionele hosting en ondersteuning om u te helpen uw online droom te verwezenlijken.

Ons innovatieve platform maakt het eenvoudig om uw domeinnaam te registreren, uw website te hosten en uw online aanwezigheid te beheren. Of u nu een kleine start-up bent of een gevestigd bedrijf, wij hebben de oplossing die bij u past.

Maak uw merk onvergetelijk en sla uw domeinnaam bij ons op voor een toekomst vol online groei en succes. Wordt nu lid en ontdek de mogelijkheden van onze innovatieve domeinregistratie en hosting services.

Laten we samen uw online droom verwezenlijken!

ONDERSTAAND VOORBEELD: Alle onderstaande pagina's gaan er komen maar ZEKER NIET op de homepage!!!

Domeinnaam Registratie

Vind en registreer uw domeinnaam bij Registrado Hosting. Maak een keuze uit meer dan 100+ Top-Level Domains (TLDs), zoals: .EU .NET .COM .ORG .INFO .EDU .GOV .NL .BE .DE .UK .RU .CN .FR .ES .IT .AERO .AGENCY .ADULT .ONLINE .MOBI

SIDN Registrar

Als officiele SIDN registrar dragen wij bij aan de Nederlandse IT infrastructuur. lees meer ...

Secure Storage

Uw eigen opslag locatie in de cloud. Met hoge upload & download snelheden. De vrijheid om zelf uw instellingen te bepalen. Kies een filesystem, de gewenste RAID instellingen en/of beveiliging instellingen zoals encryptie en API toegang. lees meer ...

Registrado Managed Hosting

Het hosten van een professionele website of webshop is zo geregeld met de tools van Registrado. Wilt u zelf de controle? Met shared hosting, een dedicated server en/of server colocation heeft u de volledige controle.

SELECTEER MANAGED HOSTING PLAN

Mail

Een professioneel emailadres van uw eigen domeinnaam aanmaken.

Mailalias

Eenvoudig een email alias aanmaken .

Mailbox

Een professionele mailbox voor al uw team leden. Gebruik uw eigen mail client of maak gebruik van de tools van Registrado.

Whois?

Is de door u gewenste domeinnaam al bezet? Neem contact op met de eigenaar of laat ons u helpen om te bemiddelen.

Whois Bemiddel

Self Managed Hosting Plans

Keuze uit de verschillende control panels. CPanel, DirectAdmin, Plesk of het door Registrado Hosting ontwikkelde control panel. lees meer ...

Virtual Private Server (VPS)

Een Virtual Private Server van Registrado en/of andere cloud providers maakt en beheert u eenvoudig in ons overzichtelijke controle paneel.

Dedicated Server

Wilt u meer controle? Met uw eigen dedicated server heeft u de volledige controle. Bij Registrado heeft u de keuze uit meerdere voorgeselecteerde servers die u naar eigen wens kunt samenstellen. lees meer ...

Server Colocation

Een eigen server in een datacenter naar keuze. AMS-01 Kies een door Registrado Hosting voorgeselecteerde server of maak uw eigen keuze. Neem contact met ons op


Beste bezoeker van onze website,

Bedankt voor uw belangstelling in ons hosting bedrijf. Wij zijn er trots op dat we de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan de verbetering van het internet door het aanbieden van hoogwaardige hostingdiensten. Echter, het opzetten van een hosting bedrijf is een uitdagende taak en kunnen uw steun en feedback dan ook goed gebruiken. Door samen te werken, kunnen we ervoor zorgen dat ons bedrijf op de juiste manier wordt opgezet en u de best mogelijke diensten krijgt. Uw steun en mening is ons erg belangrijk.

Partnerschap

Wij zijn op zoek naar partners die net als wij, geloven in de kracht van samenwerking en het delen van expertise. Als partner van ons bedrijf, kunt u genieten van voordelen zoals toegang tot onze technische expertise, diensten, marketingmiddelen en zakelijke kansen. Samen kunnen we werken aan groei en succes in de industrie.

Als partner bieden wij u ook de mogelijkheid om uw eigen diensten en producten te verkopen aan onze klantenbasis, waardoor uw bedrijf kan groeien. Bovendien zullen wij u ondersteunen met training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van onze diensten en producten.

Onze partnerschapsprogramma is ontworpen om een win-winsituatie te creëren voor alle partijen, waardoor we samen kunnen werken aan groei en succes in de industrie. Wilt u ons partner worden? Neem dan contact met ons op om te bespreken hoe we samen kunnen werken.

Samenwerken met een professioneel hostingbedrijf zoals Registrado biedt vele voordelen voor zowel individuele gebruikers als bedrijven en kan u helpen bij het realiseren van uw online doelen.

Neem vandaag nog contact op.